Innova Design worked closely with Rejuvenation Clinics of Australia to gather as much information to better understand the function they need and the look that they would like to achieve.

The design incorporated the key objective of embracing IPL’s branding and increasing customer service  by careful planning where space is optimally utilised. The design has a sophisticated feel upon entry, focusing on unique contemporary design elements. Waved panelling equipped with a large screen that plays the company’s branding, light wood that wraps the massive reception back wall up to the ceiling, New York Marble slabs book matched into the Reception counter & a customised pendant lighting above reception are the main features of the clinic.  Soft seating accentuates the space through aubergine and deep purple upholstery.